Призначений Великим Пу для поганих новин: Медведєв розповів про погану ситуацію з Трампнашем

Останньою помирає надія - Дмитро Медведєв дзвінко забив останнього цвяха у домовину кращого майбутнього РФ.

Дональд Трамп. Фото: ВВС.

Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв, виступаючи на з'їзді "Єдиної Росії" заявив, що санкції незабаром скасовані не будуть, і "немає чого сподіватися на чужі вибори", пишуть Патріоти України з посиланням на BBC.

Він також закликав "розпрощатися з ілюзіями".

Медведєв додав, що варто припинити розраховувати "на прихід нових керівників іноземних". "Все, що сталося, це надовго", - сказав російський прем'єр.

Президент США Дональд Трамп до вступу на посаду говорив, що міг би скасувати накладені на Росію санкції в обмін на якісь поступки.

Раніше Трамп в інтерв'ю британській газеті Times заявив, що готовий запропонувати президенту Росії Володимиру Путіну зняття санкцій в обмін на скорочення ядерних арсеналів.

"Проти Росії введені санкції - давайте подивимося, чи не можна домогтися гарних домовленостей з Росією, - цитує обраного президента Times. - Для початку, я вважаю, що ядерну зброю треба скорочувати, і скорочувати дуже істотно, це могло б бути складовою частиною цього процесу. Однак Росія зараз сильно страждає через санкції, а я думаю, що може статися щось таке, від чого багато людей виграють".

До цього Дональд Трамп в інтерв'ю американському виданню Wall Street Journal заявив, що збереже санкції щодо Росії "принаймні на якийсь час".

У той же час він сказав, що може скасувати санкції, якщо Москва доведе свою користь в боротьбі з тероризмом, а також в досягненні інших цілей, які важливі для США.

"Якщо нам вдається порозумітися, і якщо Росія нам дійсно допомагає, якщо хтось робить дійсно чудові речі, то навіщо комусь зберігати санкції", - наводить видання слова Трампа.

Нагадаємо, перші санкції були введені в березні 2014 року проти окремих російських чиновників, причетних, на думку США, до анексії Криму. Тим людям, хто потрапив до списку, було заборонено в'їзд в США, а їхні активи в країні заморожено.

Згодом США неодноразово розширювали списки санкцій і включили в нього не тільки окремих людей, а й цілі галузі російської економіки. У Вашингтоні вважають, що Росія надавала пряму підтримку проросійським формуванням в Донбасі. Москва це заперечує.

У відповідь Росія ввела ембарго на поставки продовольства з США і країн, які ввели проти неї санкції.

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...