Пушилін із Губарєвим не дрімають: У Донецьку загострилася боротьба за крісло ватажка "ДНР"

Активізація різних груп впливу бойовиків може свідчити про те, що в Кремлі ще не визначилися, хто буде ватажком "ДНР".

Захарченко готовий захищати своє крісло? Ілюстрація: соцмережі.

Представники терористичної "ДНР" почали активну боротьбу за крісло глави угруповання, повідомляють Патріоти України із посиланням на місцеві ЗМІ.

У матеріалі наголошується, що на підконтрольному ватажкові "ДНР" Олександру Захарченку телеканалі "Оплот" вийшло два сюжети з критикою дій двох місцевих "депутатів" - Валерія Скороходова (фракція "Донецька республіка") та Олени Мельник (фракція "Вільний Донбас").

Скороходова викрили в "кришуванні" майна кинутого українського підприємства в Старобешевому. У сюжеті показано, як "депутат", що приїхав на Range Rover, мав неприємну розмову з людьми так званого "міністра доходів і зборів ДНР", правої руки Захарченка Олександра Тимофєєва.

Сюжет про Мельник був показаний в ефірі "прямої лінії" Захарченка. У ньому розповідалося про неетичну поведінку "депутата", яка приїхала в дитячу лікарню з печивом для "показухи" і почала грубіянити лікарю, коли та не приділила їй увагу, а замість цього займалася прийомом дитини.

В ефірі тієї ж прямої лінії Захарченко доручив голові "парламенту" Денису Пушиліну скликати колегію для розгляду питання про позбавлення мандатів Скороходова і Мельник. Зазначається, що Скороходова називають близькою людиною Пушиліна, який не проти стати ватажком "ДНР".

Мельник же представляє "Вільний Донбас", за яким стоїть Павло Губарєв і який нібито має бажання повернутися в так зване "політичне життя ДНР". Сам же Захарченко заявив про значне зростання бажаючих зайняти його місце.

"Передвиборна кампанія ще не почалася, але бажаючих дуже багато знайдеться. У 2014 році крісло, на якому я сиджу, було як розпечена сковорода, туди сісти ніхто не захотів. Зараз йде 2018-й, воно вже не розпечено, і бажаючих посидіти в даному кріслі все більше і більше", - заявив він під час прямої лінії. Не виключено, що така активізація різних груп впливу бойовиків може свідчити про те, що в Кремлі ще не визначилися, хто буде ватажком "ДНР".

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...