"Очкует, слуга маврода!": Донеччани відреагували на появу "особливого" кортежу Пушиліна

Ватажок "ДНР" побоюється "підданих", яким обіцяв золоті гори?
Денис Пушилін. Фото: соцмережі.

Жителі непідконтрольного українському уряду Донецька в соціальних мережах висловлюють обурення розкішшю кортежу чинного ватажка «ДНР» Дениса Пушиліна, передають Патріоти України.

Так, донеччанин на своїй сторінці в Твіттер пише:

«Сегодня вечером, впервые увидел кортеж Пушилина! Полицейский Приус с мигалками и за ним 4ри бронированных джипа».

У коментарі до його посту інші користувачі зазначають, що у вбитого ватажка ОРДО Олександра Захарченко кортеж був скромніший, а Пушилін швидше за все, боїться повторити долю попередника:

«На мой взгляд, если б он ходил пешком и ездил на маршрутке, его бы никто даже не заметил… Зачем этот пафос… тем более где — в Донецке, где и без того народ злой…»
«У нас при Колыване поболее было и сзади менты замыкали»
«Захарченко с одной машиной охраны ездил, максимум две»
«Просто он знает, как бывает.»

«Очкует, слуга маврода)».




Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...