"Путін - бандит і вбивця. І називати його треба так", - сенатор Маккейн

Джон Маккейн переконаний, що з президентом РФ Володимиром Путіним потрібно розмовляти, але з позиції сили.

Джон Маккейн. Фото: RussiaPost.su.

Президент РФ Володимир Путін причетний до вбивства в Москві російського опозиціонера Бориса Нємцова, порушення територіальної цілісності України і бомбардуванням лікарень в Алеппо, сказав сенатор США Джон Маккейн в ефірі програми "Face the Nation" на телеканалі CBS, повідомляють Патріоти України.

Він зазначив, що "Путін - це бандит, вбивця і агент КДБ". Маккейн закликав називати главу російської держави, тим, ким він є. Сенатор додав, що розмовляти з президентом РФ потрібно, але з позиції сили.

Маккейн висловив надію, що в питанні відносин з Росією обраний президент США Дональд Трамп буде прислухатися до думки людей, яких і він, і вся країна поважають, зокрема, відставного генерала Корпусу морської піхоти Джеймса Меттіса, який може зайняти пост міністра оборони США.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...