"Путін - маленький забіякуватий лідер, а РФ - небезпечна країна", - новий віце-президент США

Адміністрація Трампа може розблокувати надання Україні летальної зброї, але на умовах продажу.

Майк Пенс. Фото: Хвиля.

Погляди наступного віце-президента, США чинного губернатора Індіани Майка Пенса діаметрально розходяться з висловлюваннями самого Трампа, передають Патріоти України із посиланням на Politeka.

«Зокрема, у найкращих традиціях Холодної війни і американського неоконсерватизму, Пенс назвав Путіна маленьким забіякуватим лідером», а Росію – «небезпечною країною, і що Сполученим Штатам треба діяти щодо неї агресивно», – пише автор статті «Зима близько: яким буде світ Дональда Трампа?».

На думку автора, офіс зовнішньої політики США також може здобути ультраконсерватора, екс-спікера Палати представників Ньют Гінгріч. На одній зі своїх зустрічей він заявляв, що адміністрація Трампа може розблокувати надання Україні летальної зброї, але лише на умовах продажу. «Наскільки серйозні були наміри Гінгріча, і які можуть бути кроки очолюваного ним Держдепу – питання відкрите», – йдеться у статті.

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...