Путін блискавично відреагував на перемогу свого фаворита в США

В своєму привітанні Путін висловив сподівання, що тепер вони разом з Трампом будуватимуть систему безпеки в світі.

В.Путін. Фото: Набата.

Президент Російської Федерації Володимир Путін привітав Дональда Трампа з перемогою на президентських виборах у США. Про це свідчить повідомлення на офіційному сайті президента Росії, яке було опубліковано в 11:30, повідомляють Патріоти України.

Глава РФ надіслав вітальну телеграму Дональду Трампу, в якій він висловив надію на поліпшення відносин між країнами, які останнім часом перебувають в "кризовому стані".

Президент Росії також сподівається на спільний пошук "ефективних відповідей на виклики глобальної безпеки".

Володимир Путін побажав Дональду Трампу успіхів на чолі Сполучених Штатів Америки.

Як повідомляли Патріоти України, Дональд Трамп став 45-им президентом США.

Раніше було опубліковано відео переможної промови Дональда Трампа, в якій він розповів про привітання від кандидата в президенти США від Демократичної партії Хілларі Клінтон. Також переможець президентської кампанії сформулював основні тези своєї майбутньої політики.

Депутати нелегітимної Держдуми РФ оплесками зустріли новину про обрання Дональда Трампа, а лідер ЛДПР Володимир Жириновський з нагоди такої події влаштував святковий бенкет.

Дебелий шмат з 61-імльярдного "пирога": США готують поставку зброї для ЗСУ на $6 млрд - Politico

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:39

США завершують підготовку одного з найбільших на сьогодні пакетів військової допомоги для України та готуються підписати контракти на постачання зброї та обладнання для Збройних сил України на суму до 6 мільярдів доларів. Про це пише Politico з посилан...

Після гучних звинувачень у корупції: Міністр Сольський подав у відставку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:31

Міністр аграрної політики та продовольства Микола Сольський, якого підозрюють в оборудках із землею на 500 мільйонів, написав заяву про відставку. Про це повідомив голова Верховної Ради Руслан Стефанчук у Facebook в четвер, 25 квітня. . "До Верховної ...