Путін до добра ще нікого не доводив: Букмекери різко підняли ставки на імпічмент Трампа

Також зріс шанс, що це може статися ще в 2018 році.

Дональд  Трамп. Фото:InformtimeБукмекери стверджують, що шанси імпічменту Трампа значно зросли, після того як він під час зустрічі з Путіним в Гельсінкі засумнівався у професійності власної розвідки. Про це повідомляє Yahoo News UK, зазначають Патріоти України.

"Шанси на імпічмент президента США Дональда Трампа значно зросли, після того як він поставив під сумнів дані власної розвідки щодо російського втручання в американські вибори в 2016 році", - йдеться в повідомленні.

За словами представника букмекерської фірми Paddy Power, через слова Трампа на прес-конференції в Гельсінкі шанси на його імпічмент виросли з 8/1 до 2/1. Також зріс шанс, що це може статися ще в 2018 році - з 12/1 до 8/1.

Як повідомив газеті The Hill конгресмен від Демократичної партії Ерік Свалвелл, розмови про імпічмент Трампа наразі не на часі, однак згодом ситуація може змінитися.

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...