Путін хоче повернути велич Росії до 100-річчя Жовтневої революції, - Die Welt

Кадрові перестановки в Росії і в Кремлі викликані бажанням Путіна зібрати вірних людей і нанести удар по Україні.

Путін збирає вірних собі людей, аби нанести удар по Україні. Фото: svoboda.org.

До ювілею Жовтневої революції в 2017 році президент РФ Володимир Путін має намір «повернути велич Росії». У цьому впевнений колумніст німецького видання Die Welt Торстен Краулі, пишуть Патріоти України.

Він нагадує про кадрові перестановки в російській владі і вважає, що Путін «збирає своїх людей, щоб нанести удар по Україні».

На думку Краулі, Путін перебуває на шляху до того, щоб стати абсолютним правителем, як і його «новий друг», президент Туреччини Реджеп Ердоган.

Краулі підкреслює, що Путіну потрібні військові успіхи. Можливість зробити такі успіхи на Донбасі відкрита до листопада, коли в США пройдуть вибори президента.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...