Путін-"Кримський" під ударом: Згадка теми Криму в Росії під суворою забороною, навіть в опозиційних ЗМІ

Пропаганда перестає діяти на росіян, тому влада готова на будь-які провокації.

Згадувати тему Криму в Росії заборонено. Ілюстрація:www.ednist.info

Російська влада використовує будь-які інформаційні приводи і провокації, щоб відвернути населення від кризи, що насувається, викликаної анексією Криму. Про це сайту Гордон заявив російський опозиціонер, колишній депутат Держдуми Костянтин Боровий, інформують Патріоти України.

Боровой прокоментував провокації проти голови партії ПАРНАС Михайла Касьянова, в якого 9 лютого кинули торт, а 11 лютого - яйця.

"Проблема з економічним становищем країни носить назву "Крим". Згадка цієї теми в Росії під суворою забороною. Про Крим не може йтися.

Мене запрошують на телебачення чи радіо (опозиційні канали) і благають не згадувати про півострів. Один експерт сказав:" Будь ласка, не чіпайте цю проблему. Путін налаштований її вирішувати. Здається".

Тоді про що говорити? Ось прекрасний сюжет про Касьянова з тортом і чеченцями. І це не просто чеченці-бандити, а офіційні особи, які займаються дрібним хуліганством", - підкреслив Боровой.

Він зазначив, що пропаганда перестає діяти на росіян, тому влада готова на будь-які провокації.

"Створення таких інформаційних приводів - ознака того, що перестає працювати пропаганда. Люди від неї втомилися і вже не вірять. Тому створюють різні сюжети.

А Рамзан Кадиров давно перетворився на блазня, який веселить або відволікає громадян Росії від реальних проблем. Ця ситуація в точності подібна до тієї, що була в останні роки існування СРСР.

Тоді кожен день розповідали про комуністичні ідеї, зростання кількості яєць і молока на душу населення, хоча люди ходили в магазин і все бачили. Це абсолютно точне повторення ситуації та фінал буде таким же", - вважає опозиціонер.

Словаччина призупинила пропуск вантажівок з території України

субота, 4 травень 2024, 23:16

Словаччина тимчасово призупинила оформлення та пропуск великогабаритних транспортних засобів з України через поломку сканера в пункті пропуску Вишнє Нємецьке. Про це у суботу, 4 травня, повідомили в державній митній службі, передають Патріоти України. ...

Інтрига для Путіна: Голова МЗС відповів, чи відправить Польща свої війська в Україну

субота, 4 травень 2024, 22:29

У питанні щодо відправки військ НАТО в Україну Польща не інформуватиме Кремль про своє остаточне рішення. Про це заявив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський, передають Патріоти України. Коментуючи пропозицію президента Франції Емманюеля...