Путін програв: Геращенко пояснив, чому Надія Савченко скоро повернеться додому

Уникнути обміну полоненими Путіну не вдасться через занадто велику міжнародну увагу до справи української льотчиці.

Надія Савченко. Фото:www.radiosvoboda.org

Народного депутата Надію Савченко до кінця 2016 року обміняють на спецназівців ГРУ Генштабу ЗС РФ Євгена Єрофєєва і Олександра Александрова. Про це в ефірі каналу 112 Україна заявив парламентарій Антон Геращенко, передають Патріоти України.

За його словами, Надія Савченко буде вдома, можливо, до кінця року. Політик безапеляційно зауважив, що полонену українку обміняють на двох військовослужбовців РФ, яких затримали влітку 2015 року в районі міста Щастя Луганської області.

Уникнути обміну голові РФ Володимиру Путіну не вдасться через занадто велику міжнародну увагу до справи Савченко.

"Він (Путін - ред.) в будь-якому випадку поступиться, як поступався завжди в таких випадках", - зазначив Геращенко.

Як відомо, 22 березня російський суд засудив Савченко до 22 років ув'язнення. У той же час суд зарахував термін перебування Савченко в СІЗО.

Отже, в колонії вона повинна буде провести 20 років. Суд погодився з усіма пунктами звинувачення. Статус української військової як делегата ПАРЄ до уваги прийнятий не був.

Надія вже заявила, що з 6 квітня вона відновить сухе голодування, вимагаючи повернення в Україну.

Готує наступника? Кадиров призначив свого 16-річного сина куратором школи спецназу в Чечні

понеділок, 29 квітень 2024, 17:56

Голова російського регіону Чечні Рамзан Кадиров призначив свого 16-річного сина Адама куратором Російського університету спецназу (РУС) імені Володимира Путіна у Гудермесі. Про це він написав ввечері 28 квітня у своєму телеграмі, передають Патріоти Укр...

Запорука успіху: Зеленський назвав три пункти, від яких залежить потужність армії

понеділок, 29 квітень 2024, 17:48

Наразі є три головних пункти від яких залежать потужність Сил оборони, перехоплення ініціативи над ворогом, а також розгортання наступальних дій, передають Патріоти України. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна з посиланням на президента Володими...