Путін ще згадає президента Обаму "зі сльозами на очах", - Тарас Березовець про адміністрацію Трампа

Нова адміністрація Білого дому посилить ізоляцію Росії і відкоригує зовнішньополітичний курс США щодо Росії, а президент Обама залишиться для Путіна останнім "хорошим" президентом.

Тарас Березовець. Фото: Слово и Дело.

Політичне оточення нового президента США Дональда Трампа відкоригує зовнішньополітичний курс США щодо Росії в бік набагато більш жорсткішого, що стане для керівництва Кремля серйозною проблемою. Про це повідомив український політолог Тарас Березовець, передають Патріоти України.

Політолог зазначив, що нова адміністрація Білого дому посилить ізоляцію Росії. У політичних колах ходить парадоксальна думка про те, що президент Обама був останнім "хорошим" президентом для Росії.

Березовець зазначив, що виходячи з іміджу і репутації трьох головних радників Трампа (Ньюта Гінгріча, Райнса Прібуса, Рудольфа Джуліані), які займаються і спеціалізуються на проблемах світової політики, російському президенту доведеться дуже складно.

Політолог вважає, що Путін ще згадає президента Обаму "зі сльозами на очах". Той рівень свободи дій, який був у Путіна при Обамі, закінчено - тепер республіканське керівництво поверне Путіна "на землю" і поставить в дуже жорсткі міжнародні рамки закону.

Ганьба Х***ла: У Путіна влаштували істерику через послів, які бойкотували інавгурацію

вівторок, 7 травень 2024, 18:43

Посли, що не прийшли на інавгурацію Путіна, забули, навіщо перебувають у Москві, вважає помічник очільника РФ Юрій Ушаков. Про це помічник Путіна заявив 7 травня, передають пропагандистські агентства РФ, передають Патріоти України. "Вони забувають, за ...

Перетворили на брухт: Українські захисники знищили самохідну артустановку РФ та показали ефектне відео

вівторок, 7 травень 2024, 18:30

Сухопутні війська України знищили російську самохідну артустановку. Відповідне відео українські захисники опублікували в мережі, передають Патріоти України. Зазначається, що на відео показано роботу 45-ї окремої артилерійської бригади Збройних Сил Укра...