Путін "за пацанов" відповість? Сирійська опозиція захопила в полон російських бойовиків (фото)

Вони вчиняли теракти на підконтрольній демократичним силам територіях

Сирийская оппозиция захватила в плен боевиков из России - фото - Фото

9 січня Сирійські демократичні сили (SDF) затримали групу підозрюваних в тероризмі, в числі яких двоє громадян Росії. Про це повідомляється на офіційному сайті сирійської опозиції, зазначають Патріоти України.

Сказано, що в ході спецоперації затримано чотирьох бойовиків. Всіх їх підозрюють в організації терактів в Ер-Ракку (місто на півночі Сирії) і організації терористичних осередків у регіоні.

Затримані - Усмат Атта (Usmat Attayev) і Мохаммед Джавад Хан (Mohammed Jawad Khan) мають російські паспорти, Абдул Рауф Турані (Abdul Raouf Turani) - афганець, Амр Оузуноглу (Amr Ouzunoglu) - турок.

Чи йдеться про терористів "Ісламського Халіфату", чи диверсантів на службі Асада та його російських та іранських союзників? Опозиція Сирії не уточнила, до якої саме угрупування належать затримані.

Підтримувані міжнародною коаліцією на чолі з США Демократичні сили (SDF) включають в себе курдські загони самооборони і арабські опозиційні групи, які ведуть в Сирії боротьбу проти терористів організації Ісламська держава та каральних загонів диктатора Асада.


Треба закрити небо: ЄС та НАТО тиснуть на Грецію й Іспанію щодо надання Україні додаткових систем ППО, - FT

вівторок, 23 квітень 2024, 8:59

ЄС та НАТО чинять сильний тиск на Грецію та Іспанію з вимогою надати Україні більше систем протиповітряної оборони Про це повідомляє Financial Times з посиланням на власні джерела, передають Патріоти України. Лідери ЄС під час саміту в Брюсселі минуло...

"Я ніколи не жалкую про минуле": Буданов пояснив свою заяву про ЗСУ в Криму

вівторок, 23 квітень 2024, 8:24

Начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов розповів, що на нього планують черговий замах в інтересах росіян, передають Патріоти України. Пряма мова: Там вони зараз планують дещо (замах - ред.), але, як і минулі рази, все в них не вийде... ...