Путін знов залишив росіян голодними

Фізичному знищенню підлягають продукти харчування з усіх країн, які підтримують санкції проти Росії.

Продукти харчування, які зазнали "російських санкцій". Фото: podrobnosti.uaРосійський портал правової інформації оприлюднив указ, що підписав президент РФ Володимир Путін, що продовжує дію так званих продуктових відповідних санкцій ще на рік, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. Таким чином, дані заходи все ще будуть в силі протягом року - до серпня 2017 року включно.

"Продовжити з 6 серпня 2016 року до 31 серпня 2017 року дію окремих спеціальних економічних заходів, передбачених указом президента Російської Федерації "Про застосування окремих спеціальних економічних заходів з метою забезпечення безпеки Російської Федерації" і продовжених указом президента РФ від 24 червня 2015 г.", - говорить указ.

Варто нагадати, що ряд західних урядів прийняли рішення ввести антиросійські санкції в 2014 році. До цього призвели дії Кремля - підрозділи російської армії окупували територію Кримського півострова і анексували регіон.

Крім того, РФ виступає в якості однієї зі сторін переговорів в Мінську, спрямованих на врегулювання ситуації в східних областях України. ЄС не має наміру знімати санкції до тих пір, поки не будуть досягнуті всі пункти програми "Мінська-2".

Кремлівський уряд незабаром прийняв рішення ввести ряд відповідних санкцій. Згідно зі згаданим указом, значна частина продуктів харчування (а також алкоголю) з регіонів, що підтримують антиросійські заходи, підлягає фізичному знищенню. На смітниках і під гусеницями "ліквідаторів" виявилися європейські фрукти, кондитерські вироби, сири, а також інша подібна продукція.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...