З нульової позиції, до якої була зруйнована українська армія, за 4 роки ми пройшли величезний шлях, - боєць АТО (відео)

За словами АТО-шника, зміни найкраще видно зсередини - кожен місяць, кожні півроку щось змінюється, вдосконалюється і додається.

Українська армія. Ілюстрація:Військова панорама

Україна має хороші можливості, щоб наздогнати Росію в рейтингу найсильніших армій світу. Таку думку висловив в ефірі ObozTV учасник АТО, військовослужбовець 10-ї ОГШБР Гліб Бабич, коментуючи відповідний рейтинг Global Firepower, зазначають Патріоти України.

"За 4 роки з нульової позиції, до якої була зруйнована українська армія, ми піднялися до 29-ї. З огляду на стан абсолютного нуля, який був спочатку, ми пройшли величезний шлях", - зазначив він.

За словами Бабича, зміни найкраще видно зсередини - "кожен місяць, кожні півроку щось змінюється, вдосконалюється і додається".

"Щороку ми будемо просуватися не на одну позицію, і цей процес буде ще швидше. Ми, можливо, не найбільш забезпечена армія, але в цьому напрямку ведеться робота. Армія найбільш обстріляна і боєздатна. Коли додасться матеріальна частина, ми будемо посідати перші місця", - підкреслив він.

На питання, чи зможуть ЗСУ змагатися з російською армією, учасник АТО відповів: "У якісному складі - однозначно. Пройде певний час, і ми будемо не нижче, а потім і вище. Якщо нічого не завадить, то протягом декількох років ми просунемося значно ближче до Росії, але думаю, що за такої ситуації Росія до нас рушить зверху донизу".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...