​Путін зробив рокову помилку, Кремль суворо відповість за напад на США: У Вашингтоні готують контрзаходи через викриття хакерських атак

Увірувавши у свою безкарність через хитросплетіння «многоходовочек», старий КДБешний павук втратив відчуття міри і став жертвою власних інтриг.

Увірувавши у свою безкарність через хитросплетіння «многоходовочек», старий КДБешний павук втратив відчуття міри і став жертвою власних інтриг. Простим американцям мало діла до тисяч загиблих в Україні та Сирії, захоплення чужих територій, однак втручання у внутрішні справи США вони сприймають як напад на них особисто. І тут вони підтримають уряд в найжорсткіших заходах проти держави-агресора. А вибори до Білого дому ж незабаром, нагадують Патріоти України.

І ось перша реакція. Для внесення в Конгрес США готують проект закону про введення санкцій проти «російських кіберзлочинців» за їх причетність до атак на США. Про це, як передає Лента.ру з посиланням на Reuters, заявив голова підкомітету Сенату з питань кібербезпеки республіканець Корі Гарднер.

За словами сенатора, його законопроект зобов'яже Білий дім провести розслідування щодо тих, хто підриває кібербезпеку, і «наполегливо домагатися санкцій у разі необхідності».

Як заявила американська розвідка, вона впевнена в тому, що саме влада Росії стоять за недавніми зломами і витоками конфіденційної інформації політичного характеру.

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...