Путіна - геть? У Москві тисячі людей мітингують на підтримку Telegram (відео)

На мітинг прийшов опозиціонер Олексій Навальний. Політик заявив, що через співробітників поліції йому вдалося не відразу потрапити на майданчик, де проходить акція.

Фото: Твіттер

У Москві на мітинг на підтримку месенджера Telegram, що проходить на проспекті Сахарова, прийшли близько 5 тисяч осіб, повідомляють Патріоти України.

У той же час, "Новая газета" повідомляє, що, за останніми даними "Білого лічильника", на акцію пройшли понад 7 тисяч осіб.

На рамках зупиняють людей з плакатами FuckRKN, забирають прапори на підтримку фемінізму (оскільки "вони не відповідає тематиці"), учасники також говорять, що забирають плакати про президента Росії Володимира Путіна.

Учасники мітингу тримають плакати з написами: "Спасибі, RKN, тепер я знаю, що таке VPN, Tor, Proxy", "RKN and Zharov watching you", багато картинок з "Big brother", "Інтернет належить нам, а не фсбшному майору". Багато протестувальників принесли великі сконструйовані літаки з ватману.

Мітинг протесту проти заборони в Росії месенджера Telegram організували активісти Лібертаріанської партії Росії. Мітинг підтримав засновник Telegram Павло Дуров. Влада Москви погодила акцію за участю п'яти тисяч осіб.

Приводом для акції стали дії Роскомнагляду, який з 16 квітня блокує Telegram через відмову засновника месенджера Павла Дурова надати ФСБ ключі для шифрування листування користувачів.

"Стратегічно противник може створити угруповання...": Генерал Романенко назвав три сценарії, які ворог може готувати для Харківщини

субота, 11 травень 2024, 17:25

На півночі Харківської області тривають бої за двома напрямками. ЗСУ організували систему оборони і підтягнули на цю ділянку фронту резерви. Наразі у районі тривають бої. Про це в ефірі телеканалу FREEДОМ повідомив засновник БФ “Закриємо небо України”...

Шпигував для росіян: Співробітнику харківської фармкомпанії загрожує довічне ув'язнення (фото)

субота, 11 травень 2024, 16:43

До Ленінського районного суду Харкова передали обвинувальний акт щодо 28-річного харків'янина, який збирав для російських окупантів розвідувальну інформацію для завдання повітряних ударів по Харкову та області, повідомляють Патріоти України. Слідчі вст...