​Путіну дуже потрібна кров у Києві: Біля Святої Софії зібралися клікуши від РПЦ і вигукують провокаційні гасла (відео)

У суботу, 17 липня, в Києві біля Софії Київської зібралися досить дивні особи під омофором Московського Патріахату.

У Києві віряни Московського патріархату скандують "Пусть воскреснет вторая Россия", - ВІДЕОСхоже кремлівські ляльководи ніяк не можуть дочекатися приходу до столиці України «Хресного хода Путіна». Або не вірять, що провокаторів пустять, або накручують киян до приходу ревнителів «русского мира». Так чи інакше, біля найдавнішого осередку православ’я Русі зібралися типи, які закликають до поновлення Російської імперії, і вимагають православного царя. Очевидно Путін послав своїх «духовних овець» на заклання «русского мира», інакше пояснити провокацію маргіналів важко, зазначають Патріоти України.

Зокрима два-три десятки адептів церкви «святого Путіна» вигукують "Пусть воскреснет вторая Россия!" і співають "Боже, царя храни!", тримаючи в руках зображення та ікони Миколи ІІ.

Сподіватимемося що цих нещасних мине доля, яку уготували їм їх натхненники, і органи правопорядку вчасно приберуть їх від гніву громадян.

З подачі Москви? Лукашенко заявив, що Заходу варто "зіграти з Росією внічию", і заговорив про "зникнення" України

четвер, 25 квітень 2024, 15:56

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував Заходу "зіграти внічию з Росією". Він пригрозив, що в іншому разі війна може закінчитися "припиненням існування України", передають Патріоти України. Про це білоруський диктатор заяви...

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...