Путіну не варто шукати плюси від зустрічі з Трампом, - литовський депутат

Андрюс Кубілюс розповів, що, спілкуючись з американськими чиновниками, бачив у них усвідомлення небезпечних дій з боку уряду Росії.

В.Путін і Д.Трамп. Фото: Звезда.

Останні дії нової адміністрації президента США щодо Росії викликають оптимізм, тому Володимиру Путіну не варто сподіватися на якісь плюси для себе від зустрічі з Дональдом Трампом на саміті G20. Про це екс-прем'єр Литви і депутат Сейму Андрюс Кубілюс повідомив в інтерв'ю "Укринформу", передають Патріоти України.

"Не дивлячись на все, я налаштований оптимістично, адже не виправдалися побоювання, що нова адміністрація Трампа буде діяти таким чином, що це для нас обернеться новою небезпекою з боку Росії. Навпаки, нова адміністрація діє так, що ми можемо бути задоволені", - заявив Кубілюс.

Екс-прем'єр Литви зазначив, що, проводячи переговори з американськими чиновниками у Вашингтоні, він бачив у них усвідомлення небезпечних дій з боку уряду Росії.

"Після зустрічей у Конгресі або в Білому домі я не можу сказати, що Трамп зробить якісь погані кроки. Навпаки, це в Москві починають розуміти, що поведінка Путіна і всієї Росії переконали Захід, що Кремлю довіряти не можна", - резюмував Кубілюс.

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...