"Путин ведет страну к разрушению. Скоро мы будем жить как в Корее": Російський політик пояснив, чому Кремлю потрібно "втюхати" Донбас Україні

За нинішньої влади в РФ ситуація на краще навряд чи зміниться, вважає опозиціонер.

Михайло Касьянов. Фото:zampolit.com

Росія повинна припинити підтримку самопроголошених "Л/ДНР" та повернути ці території під контроль Києва. Про це в ефірі радіо Эхо Москвы в Самарі (РФ) заявив голова Партії народної свободи, екс-прем'єр-міністр Росії Михайло Касьянов, інформують Патріоти України.

Політик розповів, що економічні показники в РФ продовжуватимуть погіршуватися. Економіка впала до рівня десятирічної давності, люди стали жити гірше, ніж десять років тому, оскільки зараз вже інші ціни і витрати.

За нинішньої влади ситуація навряд чи зміниться, вважає Касьянов: "Довіра російських інвесторів до влади відсутня, довіра громадян відсутня. Немає довіри - немає інвестицій".

Для зміни ситуації необхідно створити демократичну фракцію в Держдумі: "Ми проти бунтів, ми проти революцій. Ми хочемо почати зміни мирним шляхом, конституційним шляхом, законним шляхом - шляхом виборів".

"Якби я прийшов до влади, ми б закінчили війну на Донбасі і повернули б територію під контроль України", - зазначив він.

Касьянов також дав об'ємну характеристику політичного курсу нинішньої влади Росії. "Путін веде країну до руйнування. Скоро ми будемо жити як в Кореї", - підкреслив політик.

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...