Питаннями реабілітації поранених учасників АТО займатиметься фельдшер 128-ї бригади, що втратив на війні руки і ноги

Вадим Свириденко отримав поранення під Дебальцево, чотири доби провів на 20-градусному морозі, побував в полоні "ДНР" і після того реабілітувався в США.

 Президент призначив Вадима Свириденка уповноваженим з питань реабілітації поранених бійців АТО. Фото: прес-служба Президента України.

Президент Петро Порошенко призначив Вадима Свириденка уповноваженим з питань реабілітації поранених учасників АТО. Відповідний указ оприлюднено на сайті Адміністрації глави держави, повідомляють Патріоти України.

Зазначається, що колишній санітарний інструктор медичної роти 128 окремої гірсько-піхотної бригади оперативного командування "Захід" Сухопутних військ ЗСУ Вадим Свириденко має досвід роботи у медичній сфері та користується авторитетом серед громадських організацій та організацій воїнів АТО.

Уповноважений буде моніторити ситуацію щодо забезпечення реалізації права нареабілітацію поранених учасників АТО і в разі порушення таких прав - виправляти ситуацію. Крім того, Свириденко брати участь в підготовці нормативно-правових актів.

Вадим Свириденко нагороджений орденом "Народний герой".

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...