"Радіоактивний попіл" або евакуюйте Діму Кисельова: Експерти прогнозують катастрофу для Росії, якщо Трамп "психоне"

Потенційне погіршення ситуації на Корейському півострові загрожує Росії напливом біженців.

Ілюстрація:http://uapress.info

Потенційне погіршення ситуації на Корейському півострові загрожує Росії напливом біженців і гуманітарною катастрофою. У разі нанесення США ракетного удару по ядерних об'єктах КНДР радіоактивна хмара досягне Владивостока за дві години. Про це пише Газета.Ru, передають Патріоти України.

При збройному конфлікті на Корейському півострові руйнування торкнуться, крім самої КНДР, Південної Кореї, Японії і Китаю. За оцінками експертів, у разі конфлікту Пхеньян зробить рішучий опір, війна буде супроводжуватися гуманітарною кризою.

Потенційне погіршення ситуації на Корейському півострові загрожує Росії напливом біженців, каже фахівець Центру корееведенія Інституту Далекого Сходу РАН Костянтин Асмолов. Навіть незважаючи на малу протяжність сухопутної ділянки кордону РФ і КНДР, не виключено, що біженці кинуться в країну морським шляхом.

У той час як Китай досить давно веде підготовку до можливої кризи, посилюючи контроль над кордоном, Приморський край Росії відрізняє відносна слабкість адміністративних і поліцейських структур.

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....