Ракетний удар був не один: У мережі оприлюднили шокуючі дані про інциденти під час навчань "Захід-2017"

Російська Федерація всіляко намагалася приховати правду про те, що трапилося.

Ілюстрація: gogetnews.info

Під час третього дня російсько-білоруських навчань "Захід-2017" відбувся не один, а два інциденти за участю вертольота Ка-52. Про це повідомляє РБК, посилаючись на два джерела, близькі до Міноборони РФ і до авіаційної галузі, повідомляють Патріоти України.

Відзначається, що інцидент стався на полігоні "Лужський" 16 вересня. За словами співрозмовників видання, після польоту, під час якого Ка-52 дав залп в сторону глядачів, стався ще один мимовільний постріл.

Перший незапланований постріл стався о 14:00 (за київським часом), після чого старший лейтенант Волчков отримав команду припинити виконання завдання, змінив курс і повернувся на базу в Пушкін. Другий інцидент з Ка-52 стався о 17:12, після приземлення гелікоптера на злітно-посадкову смугу.

Він зазначив, що після того, як військові покинули вертоліт, на місце посадки прибули два технічних фахівця для того, щоб провести післяполітний техогляд. За словами джерела, перший перевіряв вертоліт на предмет пошкоджень, а другий займався технічним обслуговуванням озброєння.

Останній повинен був відкрити затвор, а потім провести контрольний спуск, щоб переконатися у відсутності снаряда в каналі ствола. Однак, за словами джерела, технік забув перевірити затвор і відразу натиснув на кнопку електроспуску.

Відзначається, що другий постріл стався 30-міліметровим снарядом, в результаті чого одна стіна складу була частково зруйнована. При цьому ніхто не постраждав.

В Харкові росіяни вдарили ракетами по психіатричній лікарні, де було 65 людей

субота, 27 квітень 2024, 7:23

Внаслідок атаки, уламкові поранення отримала пацієнтка лікарні 1970 року народження. Росіяни вдарили двома ракетами по лікарні в Харкові, при цьому була атакована психіатрична лікарня. Про наслідки атаки у суботу, 27 квітня, повідомляє поліція Харківщи...

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...