"Ракову пухлину ампутують": Народний артист України висловився щодо майбутнього Донбасу

Тарас Петриненко вважає, що ігри "давайте приймемо", "почуйте Донбас" до добра не доведуть.

Тарас Петриненко. Фото: newskraine.com.uа.

Народний артист України, автор пісні "Україна", яка стала неофіційним гімном, Тарас Петриненко вважає, що через деякий час Російська Федерація не зможе підтримувати бойовиків, а проукраїнськи налаштованим жителям окупованих міст Донбасу варто виїхати з "ЛДНР". таку думку він висловив в в інтерв'ю"112 каналу", передають Патріоти України.

"Я думаю, що проукраїнськи налаштовані люди повинні звідти виїхати, якщо вони ще не виїхали. Там ще є люди, які дійсно вважають себе частиною України. Але в медицині ракову пухлину або ампутують, або ізолюють на деякий час, щоб весь організм не був втрачений. А зараз починаються такі ігри, як "давайте приймемо", "почуйте Донбас".

Я хочу знати, що саме там можна почути? Давайте станемо знову СРСР? Для мене особисто це неприпустимо.

І чому ми повинні слухати Донбас, а Донбас не повинен слухати більшість України? Можливо, на якийсь час я б ізолював цю територію, побудував кордон там, де вона зараз фактично є, і розвивав би Україну до тих пір, поки там "цар впаде".

Чекати, поки Росія застогне настільки, що вона не зможе підтримувати той режим, який зараз є в "ДНР-ЛНР", - зізнався Петриненко.

Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...