Рамзан Кадиров заявив, що не хоче більше бути президентом Чечні

Кадиров очолює Чечню з березня 2007 року.

Рамзан Кадиров очолює Чечню з 2007 року. Фото: xn--j1aidcn.org.

Глава Чечні Рамзан Кадиров, другий термін повноважень якого закінчується в березні, стверджує, що не хоче повторно претендувати на цю посаду, однак готовий це зробити, якщо від нього зажадають. Про це повідомляють Патріоти України, посилаючись на Нескучные новости.

«Чи хоче Кадиров далі продовжувати? Не хочу я. Зараз інші часи з економічної, соціальної точок зору. У нас є в команді більш професійні люди. Я вважаю, що я виконав свій обов'язок. ... Я піхотинець. Якщо скажуть далі служити - буду служити, якщо давай, до побачення - попрощаюся», - сказав Кадиров.

Він запевнив, що ще не замислювався про можливу передвиборну кампанію. Кадиров додав, що вважає себе «піхотинцем Путіна» і пишається цим. Також він заявив, що вважає себе більшим демократом, ніж західні лідери, які «вбивають мільйони людей».

«Давно треба було всі премії, які їм дають, принести і віддати мені, я більше, ніж демократ на мільярд відсотків. Завжди у народу треба питати, де демократія. Я знаю, що хоче мій народ, і не розумію тих людей, які порушують спокій. Вони можуть називати мене, як хочуть, але повинні поважати мене, тому що я не допускав неповаги. Любити чи не любити - я не дівчина, щоб мене любили, але поважати повинні, тому що я не допускав помилок », - упевнений він. Нагадаємо, Кадиров очолює Чечню з березня 2007 року.

ЗСУ успішно полюють на російські "Буки": Стало відомо, скільки противник втратив за місяць

неділя, 5 травень 2024, 10:56

Українські захисники розпочали своєрідне полювання на російські зенітні комплекси "Бук". Лише за останній місяць бійцям Сил оборони вдалося знищити щонайменше шість комплексів цього типу, тож окупанти втрачають на фронті більше систем ППО, ніж можуть в...

Новий злочин ворога, ще й на Великдень: Окупанти вгатили по Одещині "Іскандером" - є пошкодження та потерпілі

неділя, 5 травень 2024, 10:54

Окупаційні війська Росії протягом минулої доби здійснили ракетний удар по Одещині крилатими ракетами, імовірно "Іскандер-К". Про це повідомили Сили оборони півдня, передають Патріоти України. Відомо, що внаслідок удару поранено чотири особи, пошкодже...