Разом з босом: Улюблений політолог Путіна боїться, що хунтобандерівці укокошать його у Бабиному Яру

Адепти "руского міра" і путінські пропагандисти в День захисника України захлиналися власною жовчю, погрожуючи Києву та Одесі.

Путінські пропагандисти вибухнули погрозами на адресу двох українських міст. Фото: inosmi.ru.

Російський екс-депутат Державної думи РФ Сергій Марков і письменник Захар Прілєпін, які яро підтримують політику президента Росії Володимира Путіна, в День захисника вітчизни України вибухнули погрозами на адресу Києва і Одеси. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сторінки в Facebook Маркова і Прілєпіна.

"Україна 11.42. На честь річниці фашистської УПА відбулася хода приблизно десятка тисяч фашистів вулицями Києва", — написав Марков.

Далі він детально описує, чому, на його думку, Українська повстанська армія є фашистською організацією.

"Той, хто підтримує УПА і Бандеру — фашист, який просто поки ще не встиг зробити такі масові злочини як в Бабиному Яру. Але вони дуже хочуть зробити ще один Бабин Яр, тепер вже не проти євреїв, а проти росіян. Тому Київ і Україна повинні бути очищені від фашизму у вигляді необандерівщини. Той, хто не засудив необандерівців, не може вважатися ні лібералом, ні демократом. Ми очистимо Україну від фашизму", — написав Марков.

При цьому Прілєпін вибухнув бурхливою тирадою з приводу Одеси, звідки, як відомо, родом предки Боба Ділана, що отримав в 2016 році Нобелівську премію з літератури.

"З огляду на те, що Робік Циммерман (Боб Ділан), по батьківській лінії родом з Одеси, ми повинні усвідомлювати, що він наш, простий одеський хлопець. Так що нобелівська премія продемонструвала дивовижну сталість: російські люди другий рік поспіль беруть премію. Росіяни йдуть", — написав Прілєпін.

"Свого часу Борис Гребенщиков і Боб Ділан мало не записали спільний альбом. Був шанс, що два Боба нині отримали б Нобелівку. Втім, нам і одного одесита досить. Яка все-таки пруха у нас, простих російських людей. Роб, ми тобі пам’ятник поставимо в Одесі. Ти, Утьосов і Бернес. Приїжджай на відкриття в 2017-му році", — загрожує Прілєпін.

А український журналіст Андрій Діхтяренко пожартував над росіянами, яких засмутило вручення Нобелівської премії по літературі американському поетові і музикантові Бобу Ділану. "Нобелівку з літератури дали Б.Ділану, а не Д.Білану, щоб принизити Росію", — написав він.

На Росії посадили на 10 років бурята, який "планував вступити в легіон Свобода Росії" (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:58

Astra зазначає, що 26-річного чоловіка затримали в Кемерівський області, коли той "їхав у бік українського кордону". Другий Східний окружний військовий суд в Росії засудив 26-річного жителя Бурятії до 10 років колонії та штрафу 500 тисяч рублів. Чолові...

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...