Разом з “Вконтакте” і “Однокласниками” має бути заборонено роботу "Інтеру", - Ігор Мосійчук (відео)

Нардеп наголосив, що діяльність телеканалів, на яких присутня антиукраїнська пропаганда, у час війни неприпустима.

Приміщення телеканалу "Інтер". Фото: radiosvoboda.org.

Народний депутат від Радикальної партії Олега Ляшка Ігор Мосійчук схвалив заборону російським соцмереж та закликав вилучити з українського ефіру пропагандистські ЗМІ. про це він написав на своїй сторінці в Фейсбуці, передають Патріоти України.

“Рішення про заборону георгіївської стрічки і російських соцмереж “Вконтакте” та “Однокласники”, хоча і дуже вірне, але запізніле. Його треба було прийняти ще навесні 2014 року – коли на Донбасі і в Криму, обвішані цими стрічками з ніг до голови, сепаратисти займали українські міста та селища”, – написав Мосійчук, додавши, що російські соцмережі використовувалися для блокування військових частин і державних установ.

Політик також наголосив, що діяльність телеканалів, на яких присутня антиукраїнська пропаганда, у час війни неприпустима.

“Поки не пізно, має бути заборонено роботу телеканалу “Інтер”. Фракція Радикальної партії ініціює створення ТСК для розслідування фінансування цього рупора Кремля, і в майбутньому ми доб’ємось його закриття”, – заявив він.

“Бо коли Льовочкін, Бойко і Фірташ організовують в Україні російські “безсмертні полки” – це становить набагато більшу загрозу ніж “Вконтакте” і “Однокласники” разом узяті”, – підкреслив політик.установ.

Шукали інформацію про військові навчання: Румунія заявила, що серед біженців з України "затесалися" російські шпигуни

вівторок, 16 квітень 2024, 21:02

Румунія стала мішенню для мережі російських шпигунів, які намагалися зібрати інформацію про військові навчання та допомогу Україні. Можливі шпигуни потрапили до країни, ховаючись між українських біженців. Про це йдеться звіті Вищої ради національної об...

"Членство України в НАТО корисне тільки для Третьої світової війни": Фіцо зробив чергову скандальну заяву

вівторок, 16 квітень 2024, 20:53

Прем'єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо вважає, що членство України в НАТО «може спровокувати глобальний конфлікт». Про це повідомляє Kresy, передають Патріоти України. При цьому Фіцо припустив «перспективу пошуку примирення з Росією після війни». «Післ...