"Разжаловать и с позором исключить": У Петербурзі Трампа позбавили звання почесного "казака"

У пітерській спільноті російських "казаків" пообіцяли незабаром урочисто спалити опудало президента США разом з американським прапором.

Дональд Трамп. Фото:Comments.UA

"Казаки" з петербурзької спільноти "Ірбіс" позбавили президента США Дональда Трампа звання почесного "казака" на тлі загострення відносин між Росією і Америкою. Про це пише видання Росбалт, зазначають Патріоти України.

"Коли в 2016 році пройшли вибори президента США і Держдума з шампанським відзначала перемогу Трампа, Володимир Володимирович Путін привітав його, ми на тлі ейфорії зробили Трампа почесним членом козацького товариства. Не осавулом, а саме почесним членом.

Ми запросили нового президента США до нас в гості в козачий хутір, так як передбачалося, що в Петербурзі, на батьківщині Путіна, відбудеться зустріч з Трампом. Потім політичні події почали розвиватися не так радісно для нас, як хотілося. І зрозумівши, що ми помилялися, ми прийняли рішення Трампа розжалувати, виключити з ганьбою з організації. Що і було зроблено!, - сказав виданню голова "Ірбісу" Андрій Поляков.

Найближчим часом "казаки" збираються урочисто спалити опудало Трампа в Петербурзі. "Облиємо бензином і спалимо разом з американським прапором", - пообіцяв отаман.

За його словами, причиною таких дій стала "образа держави, а це не можна терпіти".

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...