Реакція на провокації Кремля: У Меркель заявили, що пом'якшувати санкції проти РФ ще зарано

Заяву оприлюднив головний німецький дипломат Штайнмаєр.

Франк-Вальтер Штайнмаєр. Фото:www.rbc.ua

Пом'якшувати санкції проти Російської Федерації ще рано. Про це заявив міністр закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр, передають Патріоти України з посиланням на УНІАН.

"Санкції не є самоціллю. Мета наших зусиль полягає не в підтримці санкцій, а у вирішенні конфлікту. Саме тому ми свідомо їх поєднали з прогресом у реалізації Мінських угод. Якщо відчутний прогрес буде досягнутий у цьому напрямку, то ми зможемо розглянути зміну статусу санкцій. На жаль, ми цього ще не досягли, але ми приділяємо чимало часу в роботі, щоб дійти до цього", - сказав Штайнмаєр.

Також він зазначив, що зараз увага зосереджується на терміновій необхідності поліпшити ситуацію безпеки на Донбасі для того, щоб дотримання узгодженого режиму припинення вогню могло бути гарантоване ефективніше.

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...

"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...