Реалізаторами схеми порятунку Насірова є цікава зв'язка - Лещенко (відео)

За словами нардепа, зривом судового процесу над Насіровим керували голова Солом'янського суду Людмила Шереметьєва, голова Апеляційного суду Києва Ярослав Головачов та "смотрящий" по українських судах Олександр Грановський.

Роман Насіров у суді. Фото:www.rbc.uaГрупа народних депутатів планує ініціювати кримінальне розслідування відносно глави Cолом’янського суду Людмили Шереметьєвої за зрив роботи суду. Заяву від політиків буде направлено в ГПУ та НАБУ. Про це повідомив нардеп Сергій Лещенко на своїй сторінці у Facebook, інформують Патріоти України.

"Нам відомо, що в суботу ввечері Солом'янський суд відвідав Ярослав Головачов, який очолює Апеляційний суд Києва. І саме це призвело до сьогоднішнього колапсу у справі Насірова: глава Cолом’янського суду Шереметьєва сказала не виходити на роботу другому черговому судді, унеможлививши розгляд відведення судді у справі Насірова в терміни його перебування під вартою. Таким чином, було зроблено все, щоб о 23:00 обрання запобіжного заходу Насірова так і не відбулося – і його відпустили з-під варти", – пише політик.

Група нардепів також вимагає відставки голови Апеляційного суду Києва Головачова, якого пов'язують зі "смотрящим" по українських судах Олександром Грановським.

За словами Лещенка, саме зв'язка "Шереметьєва – Головачов – Грановський" є реалізатором схеми порятунку Насірова від арешту.

Ситуація складна: Росіяни не зайшли у Часів Яр. Вони намагаються взяти місто в лещата, - речник "Хортиці"

п’ятниця, 3 травень 2024, 18:30

Речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" Назар Волошин вважає, що російські окупанти намагаються взяти у лещата місто Часів Яр. Для його окупації вони активно штурмують навколишні села. Та під час телемарафону він зауважив, що на те...

Шольц саркастично висловився про постачання Taurus ЗСУ - йому нагадали про смерті українців

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:50

Канцлер Німеччини Олаф Шольц з сарказмом відповів на питання про постачання Україні далекобійних ракет Taurus, передають Патріоти України. "Є зброя, яку можна постачати, лише якщо зберігається контроль за всім, що з нею роблять. І тут не можна вести де...