"Регіональний лідер року": Звільненого зі скандалом екс-главу Полтавської обладміністрації назвали "Людиною року-2018"

У мережі говорять про корупцію і торгівлю "дипломами" розпіареного шоу.

Незважаючи на гучний скандал, пов'язаний з корупцією, і на те, що громадська організація «Обличчя майбутнього» заявила про виключення колишнього голови Полтавської обласної держадміністрації Валерія Головка зі списку номінантів на премію «Людина року-2018», 23 березня скандальний чиновник всеж отримав диплом лауреата цієї всеукраїнської акції. Про що сам новоспечений лауреат повідав на своїй сторінці в Facebook, зазначають Патріоти України.

«Дякую організаторам конкурсу" Людина року-2018 ", які зробили його повністю аполітичним, - написав Валерій Головко. - Дякую, що не реагували на маніпуляції і провокативні закиди політиканів різного рівня. Чомусь я не бачив їх поруч в найтемніші часи, коли ми з командою крок за кроком змінювали область. Але це й не дивно, одна справа - працювати, інше - писати статті. У тому, що я став лауреатом конкурсу - перемога всієї нашої команди. І жителів області, і голів ОТО, і глав районів, і кожного депутата облради, і працівників ОДА».

Екс-губернатор пообіцяв обов'язково прокоментувати те, що відбувається навколо його імені впродовж останнього місяця, але трохи пізніше.

Валерій Головко переміг в номінації «Регіональний лідер року», в якій були представлені голова Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук і голова Одеської ОДА Максим Степанов. А в його дипломі зазначена посада - голова Полтавської обласної держадміністрації, хоча 16 березня президент Петро Порошенко підписав указ про звільнення Головко.

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:07

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...