"Рейтинг Путина такой высокий, что только торты спасают": Навальний посміявся з нападу на нього "любителів" "русского мира"

Інцидент стався біля входу в офіс Фонду боротьби з корупцією.

На Олексія Навального у Москві невідомі напали з тортами. Фото:Twitter

У Москві напали на російського опозиціонера Олексія Навального, кинувши в нього двома тортами. Відповідне фото він розмістив на своїй сторінці в Twitter, передають Патріоти України.

"Кремль - такий сильний, а рейтинг Путіна - такий високий, що тільки торти рятують. Зате всі хочуть робити селфі зі мною ... Помив і голову, і бороду з милом, а все одно пахну ваніллю, вершковим кремом та іншої кондитерською фігнею. Працювати неможливо ", - написав Навальний у соцмережі.

Інцидент стався біля входу в офіс Фонду боротьби з корупцією.

Представник "Демократичної коаліції" Леонід Волков повідомив в своєму Twitter, що нападникам вдалося сховатися.

Прес-секретар Навального Кіра Ярмиш в коментарі виданню "Слон" заявила, що питання про подачу заяви до правоохоронних органів розглядається, однак назвала подачу "малоймовірною".

Як відомо, раніше в російському місті Володимирі закидали яйцями відомого російського опозиціонера, голову партії "Парнас" Михайла Касьянова.

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....