Режим Путіна під серйозною загрозою: народ "протверезів" від пропаганди, - Radio Free Europe

Володимир Путін залякує своїх громадян: росіяни бояться висловлювати чесно свою думку у різних соціологічних опитуваннях.

Ілюстрація:focus.ua

Через страх Росія стала страждати Стокгольмським синдромом, який змушує заручників захищати викрадача. Так пояснив в ефірі російської радіостанції "Ехо Москви" високий рейтинг Путіна соціолог Лев Гудков. Вперше з 1980-х років страх серйозно опанував суспільство в РФ. Про це пише Брайан Уітмор, оглядач Radio Free Europe, передають Патріоти України з посиланням на Диалог.

Думка Гудкова, по суті, вбиває рейтинг Путіна і показує те, що він м'яко кажучи, не справжній. Згідно з опитуванням Левада-центру, 26% респондентів відповіли, що бояться говорити свою справжню точку зору. Також більше 50% впевнені в тому, що інші також боятися озвучувати свою думку.

Виходячи з цього, рейтинг Путіна - липовий і базується на страху росіян. І якщо страх зникне, то народ повстане і режиму Путіна буде серйозна загроза.

Влада чудово усвідомлює, що скоро Росія протверезіє від пропаганди і Кремль жорстко поплатиться за це. Sueddeutsche Zeitung, німецьке видання, повідомляє про те, що проти Путіна збунтувався його електорат - російський трудовий прошарок.

Литва готова відправити війська до України, але є нюанс

середа, 8 травень 2024, 14:56

Литва готова відправити свої війська до України із навчальною місією, але Київ поки що не звертався з відповідним проханням. Про це прем'єрка Литви Інгріда Шимоніте розповіла виданнню Financial Times. Шимоніте повідомила, що у неї вже є дозвіл від парл...

Виписали квитки на концерт Кобзона: Прикордонники масовано атакували піхоту РФ біля Соледару (відео)

середа, 8 травень 2024, 14:39

Прикордонники нищать окупантів на Соледарському напрямку. Зокрема, вдалось нанести комбінований удар по піхоті РФ на цій ділянці. Так, прикордонники-аеророзвідники бригади "Помста" виявили переміщення піхоти на Соледарському напрямку. "За наданими коор...