РФ зобов'язана це зробити: В Італії Трамп оголосив важливу заяву щодо України

У Білому домі відзначають, що американський лідер солідарний з Європою з українського питання.

Дональд Трамп. Фото:life.ru

Президент США Дональд Трамп вважає, що Росія повинна виконати свої зобов'язання по Україні. Таку заяву він зробив під час зустрічі з президентом і прем'єром Італії Серджо Маттарелла і Паоло Джентілоні. Про це повідомляє Інтерфакс з посиланням на прес-службу Білого дому, зазначають Патріоти України.

У Білому домі відзначають, що американський лідер солідарний з Європою з українського питання.

"Президент Трамп підтвердив трансатлантичну єдність щодо залучення Росії до відповідальності за її дії в Криму і на сході України, а також наголосив на важливості переконання Росії виконати свої зобов'язання за Мінськими угодами", - заявили у Білому домі.

Отримував гроші від росіян: У Британії судять вербувальника паліїв нерухомості, пов'язаної з Україною

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:43

У Британії розпочався суд над чоловіком, який працював на користь Росії та вербував осіб для підпалу нерухомості, пов'язаної з Україною. Про це пише Reuters в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.

У Харківській області дрон окупантів влучив у машину волонтерів – ОВА

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:28

26 квітня безпілотник, скерований армією країни-агресора Росії, атакував цивільний автомобіль у Харківській області. Про це голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Telegram, передають Патріоти України. За його словами, інцид...