Рятує рейтинг: Трамп взяв 10 мільярдерів в команду радників з економіки

Однак одіозний політик продовжує запевнювати - він на боці середнього бізнесу.

Дональд Трамп. Фото: ЖЖКандидат в президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп набрав в команду радників по економіці десять бізнесменів, чиї статки оцінюються як мінімум в сотні мільйонів доларів, повідомляють Патріоти України.

Так, до складу групи радників увійшли фінансист Стівен Файнберг, нафтопромисловець Харольд Хемм, колишній гендиректор сталеливарної компанії Nicor Ден ДіМікко, девелопери Том Беррак і Стів Рот, топ-менеджер хедж-фонду і фінансовий радник Трампа Стівен Мнукін, мільярдер Джон Полсон, банкіри Стівен Калк і Енді Бив, президент алкогольно-тютюнової компанії Vector Group Ховард Лорбер.

Крім того, з академічних кіл в команду Трампа увійшли професор Каліфорнійського університету, фахівець з торгівлі з Китаєм і автор книги "Прийдешні війни Китаю" Пітер Наварро, колишній чиновник адміністрацій Рейгана і Джорджа Буша-старшого Девід Малпесс, фахівець з податків і автор колонок в The Wall Street Journal Стівен Мор.

Журналісти звертають увагу на невелику кількість вчених серед радників Трампа і те, що його вибір ставить під сумнів популістське гасло мільярдера про порятунок середнього класу США.

Як відомо, президентські вибори пройдуть в США 8 листопада 2016 року. Головним суперником Трампа стане екс-держсекретар Хілларі Клінтон від Демократичної партії.

Пообіцяв відібрати будинок у "безчесного" Байдена: Трамп зробив чергову гучну заяву

неділя, 12 травень 2024, 14:29

Скандальний політик, колишній президент США Дональд Трамп стверджує, що зможе закінчити війну в Україні ще до того, як увійде до дверей свого "президентського" кабінету в разі перемоги на осінніх виборах, передають Патріоти України. Як відомо, політик ...

"Бої тривають": Сирський розповів про ситуацію на Харківському напрямку

неділя, 12 травень 2024, 13:43

У Харківській області тривають бої у прикордонних районах вздовж державного кордону з країною-агресором Росією. Обстановка складна, проте Сили оборони України роблять все, аби утримати оборонні рубежі та позиції. Про це повідомив головнокомандувач ЗСУ ...