Річниця в Одесі: "Якщо поліція пропустить" ватників "на Куликове поле - то буде бійня" - ЗМІ

Праворадикали поставили ультиматум поліції.

Річниця трагедії 2 травня в Одесі. Фото: Прес-служба Нацполіціі.В Одесі людей з квітами не пропускають на Куликове поле через негласний ультиматум, який в поліцію передали кілька праворадикальних організацій. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Ультиматум пролунав так: "Якщо поліція пропустить" ватників "на Куликове поле - то буде бійня". По периметру скупчилося кілька десятків молодих людей спортивного типу з цивільного корпусу "Азов" і організацій "РДБ" і "Оберіг".

Прихильники антиМайдану привезли близько сотні чорних повітряних куль і випустили їх у небо в пам'ять про загиблих. Люди, яких не пропускають на місце трагедії, проводять мітинг перед входом на площу.

"Терор серед білого дня": Окупанти вдарили по Дергачах під Харковом, постраждало багато дітей

четвер, 2 травень 2024, 20:04

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про наслідки російського удару по Дергачах, унаслідок якого постраждало вісім дітей, передають Патріоти України. «Два влучання, одне з них — біля спортивного клубу, інше — в землю. Загалом унаслідок російс...

"Без нашої участі - це несерйозно": Пєсков відреагував на те, що РФ не покликали на Саміт миру у Швейцарії

четвер, 2 травень 2024, 19:15

У Кремлі назвали "Глобальний саміт миру", який пройде 15-16 червня у Швейцарії, не налаштованою на результат ініціативою, передають Патріоти України. Заяву прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова цитують російські пропагандистські ЗМІ. За його словами, бе...