Робота лікує: "Онкохворий" Насіров на суді виявив бажання невідкладно повернутись на посаду керівника ДФС

Після заяв про онкологічну хворобу, термінову потребу вилетіти в США на лікування, свою невинуватість, обвинувачений зробив нову – тепер хоче терміново повернутися працювати до Державної фіскальної служби.

Колегія суддів Шевченківського суду розпочала розгляд справи відстороненого керівника ДФС Романа Насірова. Обвинувальний акт йому вручили напередодні, повідомляють Патріоти України.

Спеціалізована антикорупційна прокуратура обвинувачує Насірова в тому, що вінтой надав незаконний розклад виплат трьом компаніям депутата-втікача Олександра Онищенка. Збитки від цього оцінюють у 2 мільярди гривень.

Насіров прийшов до зали суду застуджений. Його супроводжувала ціла армія адвокатів. Після заяв про онкологічну хворобу, термінову потребу вилетіти в США на лікування, свою невинуватість, обвинувачений зробив нову – тепер Насіров хоче терміново повернутися працювати до Державної фіскальної служби.

Треба закрити небо: ЄС та НАТО тиснуть на Грецію й Іспанію щодо надання Україні додаткових систем ППО, - FT

вівторок, 23 квітень 2024, 8:59

ЄС та НАТО чинять сильний тиск на Грецію та Іспанію з вимогою надати Україні більше систем протиповітряної оборони Про це повідомляє Financial Times з посиланням на власні джерела, передають Патріоти України. Лідери ЄС під час саміту в Брюсселі минуло...

"Я ніколи не жалкую про минуле": Буданов пояснив свою заяву про ЗСУ в Криму

вівторок, 23 квітень 2024, 8:24

Начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов розповів, що на нього планують черговий замах в інтересах росіян, передають Патріоти України. Пряма мова: Там вони зараз планують дещо (замах - ред.), але, як і минулі рази, все в них не вийде... ...