"Робити за принципом "трава пробиває асфальт": Луценко розповів, як перетворюватиме ГПУ у "європейську структуру" (відео)

"Відразу хочу окреслити: я дійсно прийшов на півтора-два роки", - оголосив Генпрокурор.

Юрій Луценко. Фото:www.slovoidilo.ua

Генеральний прокурор Юрій Луценко піде з посади через рік-півтора. Про це він заявив на прес-конференції в Києві, передають Патріоти України з посиланням на Цензор.нет.

"Відразу хочу окреслити: я дійсно прийшов на півтора-два роки", - оголосив Луценко. За його словами, саме за цей термін він повинен перетворити ГПУ в "європейську структуру".

"Робити я це буду за принципом" трава пробиває асфальт ", - заявив Луценко. Зокрема, він оголосив перегляд раніше минулих конкурсів, внаслідок яких з майже 4 тис. шукачів роботи, які раніше не працювали в органах прокуратури, право на цю роботу отримали лише двоє.

У зв'язку з цим Луценко заявив, що ставка буде робитися саме на професійних юристів, які не мають досвіду прокурорської роботи. Він пообіцяв завершити цей процес станом на 1 квітня.

"Божевільний план НАТО": Угорщина відзначилася черговою скандальною заявою

середа, 8 травень 2024, 21:51

Угорщина не братиме участі в довгостроковому плані НАТО щодо допомоги Україні і вважаю цю ідею "божевільною". Про це заявив угорський міністр закордонних справ Петер Сіярто, повідомляють Патріоти України з посиланням на Reuters. "Угорщина залишиться ос...

Удар по шкільному стадіону в Харкові: Постраждали сім людей, в тому числі діти

середа, 8 травень 2024, 20:00

Унаслідок російського удару по спортмайданчику в Харкові вдень у середу, 8 травня, постраждали семеро людей, зокрема діти. Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура в Telegram, передають Патріоти України. За інформацією слідства, вдень 8 травня ...