"Родичів не вибирають?": Тесть глави МЗС України отримав нагороду "За анексію Криму" (фото)

Окрім того, Юрій Михайленко ще й є членом регіональної громадської приймальні міністра оборони України.

Тесть Павла Клімкіна Юрій Михайленко (на фото зліва). Фото:Facebook

У мережі з'явилася інформація про те, що тесть глави МЗС України Павла Клімкіна генерал Юрій Михайленко нагороджений в Росії медаллю за участь в анексії Криму. Про це, зокрема, написав у своєму Facebook блогер Олександр Чорноморець, розмістивши світлини, на яких у Михайленка на грудях висить медаль "За повернення Криму", інформують Патріоти України.

"А це тесть нашого міністра закордонних справ Клімкіна. Генерал Юрій Васильович Михайленко. Під стрічкою з російським прапором - медаль "За повернення Криму"... Це батько його нової дружини, з якою розписався в цьому році. Тому це не те, що "старі справи", що "родичів не вибирають". Вибирають", - зазначив блогер.

У той же час блогер з ніком "***овий Київ" з'ясував, що Михайленко є членом регіональної громадської приймальні міністра оборони України.

Він також знайшов відео передачі з генералом, зняте в жовтні 2015 року в окупованому Севастополі.

Крім цього, виявилося, що дружина Клімкіна та дочка Михайленка є заступницею глави департаменту зовнішньої політики Адміністрації президента.

Скандал, що розгортається, прокоментував у своєму Facebook член партії "Свобода" Олександр Аронець: "Я не люблю конспірологічних теорій, але створюється враження, що міністра закордонних справ завербувало ФСБ!

Торік Клімкін одружився з жінкою, батько якої отримав від Міноборони Росії медаль "за повернення Криму". Мені здається, що у СБУ, якщо це тільки не філія ФСБ, є робота, серйозна робота.

А у Порошенка є обов'язок звільнити непрофесійного міністра Клімкіна, який, до того ж, як мінімум знаходиться під серйозним впливом Росії".

"Страждає європейський середній клас": Орбан зробив нову скандальну заяву про гроші для України

субота, 27 квітень 2024, 15:28

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан поскаржився, мовляв, Захід виділяє надто багато коштів для України. Від цього, вважає він, страждає європейський середній клас. Про це угорський політик сказав в інтерв'ю одній із радіостанцій, повідомляють Патріот...

Важливий момент: В ISW проаналізували, що допоможе Україні відновити контроль над усією територією

субота, 27 квітень 2024, 12:23

Здатність України повернути всі захоплені росіянами території буде залежати від майбутніх рішень на Заході, в Кремлі та у Києві, а також здатності всіх сторін динамічно змінювати хід війни. Про це йдеться у звіті Інституту вивчення війни (ISW), передаю...