"Родина-уродина": ГРУшників Єрофєєва і Александрова можуть ліквідувати після обміну - Сотник

Російський журналіст прокоментував можливість їх обміну на народного депутата України Надію Савченко.

Є.Єрофеєв та О.Александров. Фото: Ера.Затриманих на Донбасі військовослужбовців ГРУ Росії Євгена Єрофєєва і Олександра Александрова можуть ліквідувати в РФ. Таку думку на своїй сторінці в Facebook висловив російський журналіст Саша Сотник, передають Патріоти України.

Сотник прокоментував можливість їх обміну на народного депутата України Надію Савченко, яку судять в Росії по сфабрикованою кримінальною справою.

"Кажуть, Савченко обміняють на ГРУшників. Незважаючи на ... А ГРУшники не бояться ліквідації рідними колегами?", - написав він.

Військовий дезертирував до росіян та став "чиновником"

понеділок, 29 квітень 2024, 22:17

Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру військовому, який самовільно залишив військову частину та перейшов на бік ворога. Імовірно, йдеться про 2022 рік, зазначають Патріоти України. "Він добровільно пішов на співпрацю з ворогом,...

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...