Роман Безсмертний розповів, у який момент поліцейська місія на Донбасі буде ефективною

До виборів потрібно вивести війська і важке озброєння, і тоді можна вводити поліцейську місію.

Роман Безсмертний. Фото: Обозреватель.

Український політик Роман Безсмертний поділився своєю думкою про те, що Петро Порошенко виступив з ініціативою про введення поліцейської місії ОБСЄ в зону антитерористичної операції. Як розповів він у інтерв'ю українським ЗМІ, максимум, що може дозволити собі Україна - це певний поліцейський контингент, передають Патріоти України.

"Але виникає відразу питання: ось приходить ця поліція з гумовими кийками, а поруч стоять люди з автоматами і танками, і що далі? Тому ця поліція може працювати тільки після повної демілітаризації. Коли всі ці речі вимовлялися, то Порошенко думав про своє, Путін - про своє, а Меркель (канцлер Німеччини) і Еро (міністр закордонних справ Франції) про щось інше", - говорить Безсмертний.

Крім того, політик вважає, що потрібно забезпечити питання безпеки в регіоні: як до виборів, так і під час виборчого процесу. До виборів потрібно вивести війська і важке озброєння, і тоді можна вводити поліцейську місію.

Хоча вибори все одно нелегітимні: США визнають Путіна "президентом" РФ

понеділок, 6 травень 2024, 22:15

Сполучені Штати не будуть направляти представника на так звану «інавгурацію» російського диктатора Володимира Путіна, яка відбудеться 7 травня. Про це на брифінгу повідомив речник Державного департаменту США Метью Міллер, передають Патріоти України. Зо...

Сі Цзіньпін дав гучну обіцянку Макрону щодо війни в Україні

понеділок, 6 травень 2024, 22:01

Влада Китаю взяла на себе зобов'язання утриматися від продажу Росії будь-якої зброї і буде суворо контролювати експорт товарів подвійного призначення. Про це заявив президент Франції Еммануель Макрон, повідомляють Патріоти України з посиланням на Le Fi...