Росія без України витримає, а Україна без Росії - не виживе: Режисер Кончаловський шокував скандальними заявами (відео)

Російський режисер Андрій Кончаловський вважає ілюзією, що "Україна може стати європейською країною", і розраховує на "прозріння" українців.

Андрій Кончаловський. Фото: LiveInternet.

Скандальний російський кінорежисер Андрій Кончаловський зробив цілий ряд резонансних і неадекватних заяв про те, що окупація Криму російськими військовими була правильним вчинком глави держави Володимира Путіна, а росіяни і українці є одним народом. Про це він заявив в інтерв'ютелеканалу "Белсат", повідомляють Патріоти України.

Режисер неоднозначно заявив, коли військові Росії вторглися до Криму, вона показала всьому світу, що у неї "є величезна сила". Режисер зазначив, що він не вважає Донбас складовою частиною Росії, але називає його частиною "культурної спадщини Росії".

Кончаловський зробив ще одну дивну заяву і повідомив, що не вірить в те, що Україна коли-небудь зможе бути в Європі. Він також підкреслив, що і Росія навряд чи коли-небудь буде європейською державою.

Режисер заявив, що Україна завжди була і буде з Росією, а українці більше не зможуть прожити без РФ. Режисер увійшов в раж і заявив, що народи України і Росії є однією частиною - при цьому Росія зможе без України, а ось Україна без Росії прожити не зможе зовсім.

Відео провокаційних слів Кончаловського викликало бурю протестів і жовчних зауважень користувачів соціальної мережі.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...