"Росія лякає масштабними військовими навчаннями, але ми добре пам'ятаємо, як горять у танках буряти", - блогер

У Росії в навчаннях беруть участь 300 тисяч солдатів, 36 тисяч одиниць бронетехніки, більше тисячі літаків та 80 кораблів.

Навчання здатні підбадьорити більше самих росіян, а не налякати когось. Фото: РБК.

Росіяни дуже сподівалися на те, що найбільші за всю історію Росії військові навчання, які стартують в ці дні, стануть новиною дня в Україні. Почасти, так і є, адже масштаб навчань дійсно вражає. У Росії в навчаннях беруть участь 300 тисяч солдатів, 36 тисяч одиниць бронетехніки, більше тисячі літаків та 80 кораблів. Росіяни дійсно вирішили переплюнути самих себе, починаючи з 80-х років ще часів Радянського Союзу. Про це пише український блогер Сергій Марченко, передають Патріоти України.

За його словами, таким чином зовсім "палевно" росіяни тренуються перекидати війська на великі відстані і воювати одночасно на суші і на морі. В Україні вуха ніхто не розвішує, всі добре розуміють, хто ймовірний противник, хоч навчання і на Далекому Сході зараз.

Блогер зазначає, що, дійсно, спочатку від такої новини стає трохи не по собі, а потім згадується, як добре горять в танках буряти і як американська зброя за пару годин множить на нуль триста вагнерівських засранців в Сирії. Після таких думок відразу попускає, стає набагато простіше від цих самих російських наймасштабніших військових навчань.

Якщо завтра війна: У The Economist оцінили, чи готові молоді європейці захищати свої держави

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:22

На Заході вже багато років існувала тенденція відмови від строкової служби та зменшення особового складу в армії, передають Патріоти України. У більшості європейських країн наразі існує лише служба за контрактом, адже після завершення Другої світової...

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...