"Росія обмежиться провокаціями": Маломуж не прогнозує широкомасшатбних операцій бойовиків на Сході

Усі військові сутички, спровоковані діями російсько-терористичних військ, мають викликати виконання Мінських домовленостей за зручним для РФ сценарієм.

Микола Маломуж. Фото google.com

Генерал армії України Микола Маломуж заявив, що пожвавлення бойовиків на Донбасі відображає вибраний Росією сценарій: РФ планує провокувати Україну та західних партнерів, але широкомасштабних операцій не буде. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на телеканал "112 Україна".

За словами Маломужа, ці дії спрямовані на те, щоб усі країни виконували пункти Мінських домовленостей так, як це вигідно Росії. Він також зазначив, що в місцеві органи влади вже готують кандидатів-бойовиків. Спекулюючи на цьому форматі, терористи намагатимуться змусити Порошенка ухвалити відповідні закони в окупованих областях.

"Вітання" з Великоднем від "високодуховних": Російські загарбники вдарили по кафедральному собору УПЦ в Нікополі

понеділок, 6 травень 2024, 2:35

У Нікополі Дніпропетровської області внаслідок російського обстрілу зазнав пошкоджень Преображенський кафедральний собор УПЦ. . У повідомленні інформресурсів УПЦ зазначається, що Преображенський кафедральний собор міста Нікополя зазнав пошкоджень внас...

Помічник держсекретаря США розповів, як Росія втягує Грузію у війну в Україні

неділя, 5 травень 2024, 23:52

Помічник держсекретаря США, координатор із санкційної політики Джим О'Брайєн заявив, що РФ втягує Грузію у війну проти України, маючи намір збудувати в окупованій Абхазії базу ВМФ. Про це пише "Ехо Кавказу", передають Патріоти України. "Саме Росія втяг...