Росія після Путіна: Навальний розповів про долю Криму в разі обрання його президентом

Російський опозиціонер переконаний, що зараз невідомо, чия це територія - Крим, тому потрібно провести "чесний і найпрозоріший референдум".

Олексій Навальний кинув виклик Кремлю. Фото: Знай.ua.

Російський опозиціонер Олексій Навальний, який нещодавно оголосив про намір приймати участь у президентській гонці в 2018 році, заявив, що в разі своєї перемоги буде домагатися «чесного і найпрозорішого» референдуму в Криму. Про це він розповів в інтерв’ю «РБК», повідомляють Патріоти України.

«Коли ви ставите складне питання, на нього не можна дати простої відповіді. І в цьому полягає трагедія Криму, який зараз незрозуміло, чия територія. Але я можу сказати, що шлях вирішення проблем Криму повинен починатися з нормального референдуму, який там потрібно провести», – відповів Навальний на питання щодо статусу українського півострова, анексованого Росією.

Він зазначив, що там не було нормального референдуму і у цьому, на його думку, криється основа проблем.

«Там була якась процедура, яку назвали референдумом. У неї ніхто не вірить. Саме тому Крим не визнано, він не розвивається, він не буде розвиватися в найближчому майбутньому, як не розвивається, наприклад, Північний Кіпр. Це невизнана територія. Для того щоб почати вирішувати ці проблеми, ми повинні мати якусь точку, від якої відштовхуватися, і цією точкою має стати з'ясування реального волевиявлення жителів Криму на самому чесному і найпрозорішому референдумі», – вважає російський опозиціонер.

«Не існує ніяких історичних справедливостей. Сьогодні історична справедливість одна, а завтра історична справедливість інша. Для кримчан це одне, для кримських татар це все зовсім інше», – додав Навальний.


Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...