Росія в люті, погрожує наступом: Пентагон дасть Україні гроші

Чому американська допомога Україні, яка обороняється від російської агресії, була названа "шантажем", російський чиновник чомусь не сказав.

Франц Клінцевич. Фото:kazanweek.ruНовий оборонний бюджет США, в рамках якого на військову допомогу Україні передбачені $ 300 млн військової допомоги Україні, нібито призведе до вибуху. Про це 26 листопада заявив перший заступник голови комітету Ради федерації з оборони Франц Клінцевич, повідомляють Патріоти України з посиланням на РИА Новости.

За його словами, посилення обороноздатності української армії "підірве ситуацію" на Донбасі.

"Навіть теоретична можливість надання США військової допомоги Україні такого масштабу, в тому числі і летальною зброєю, не буде, м'яко кажучи, сприяти розвитку мирного процесу в Донбасі.

Реалізація ж цієї можливості просто підірве ситуацію", - сказав Клінцевич. При цьому він не уточнив, що має на увазі - чи то посилення Москвою поставок зброї терористом, чи то подальші наступальні дії російських найманців.

"Американці не хочуть зв'язувати собі руки, залишаючи можливість для маневру. Цей пункт набуде чинності тільки після спеціального рішення адміністрації", - сказав Клінцевич.

"Що стосується Росії, то будь-які спроби шантажувати нас не мають жодної перспективи. Наша позиція в принциповому плані залишиться незмінною", - заявив сенатор. Чому американська допомога Україні, яка обороняється від російської агресії була названа "шантажем", Клінцевич не сказав.

Ганьба Х***ла: У Путіна влаштували істерику через послів, які бойкотували інавгурацію

вівторок, 7 травень 2024, 18:43

Посли, що не прийшли на інавгурацію Путіна, забули, навіщо перебувають у Москві, вважає помічник очільника РФ Юрій Ушаков. Про це помічник Путіна заявив 7 травня, передають пропагандистські агентства РФ, передають Патріоти України. "Вони забувають, за ...

Перетворили на брухт: Українські захисники знищили самохідну артустановку РФ та показали ефектне відео

вівторок, 7 травень 2024, 18:30

Сухопутні війська України знищили російську самохідну артустановку. Відповідне відео українські захисники опублікували в мережі, передають Патріоти України. Зазначається, що на відео показано роботу 45-ї окремої артилерійської бригади Збройних Сил Укра...