"Співучасники злочину": Російський сенатор погрожує іноземним спостерігачам при проході через Керченську протоку

За словами Франца Клінцевіча, будь-які "протиправні дії в російських водах" неминуче зустрінуть "жорстку протидію".

Франц Клінцевіч. Фото: Военное обозрение.

Іноземні спостерігачі, які можуть знаходиться на українських кораблях при проході через Керченську протоку в Азовське море, будуть розглядатися як "співучасники злочину", передають Патріоти України.

Таким чином член комітету РФ з оборони і безпеки Франц Клінцевич відреагував на заяву радника президента України Петра Порошенка Юрія Бірюкова про підготовку Києвом нового проходу кораблів ВМС через Керченську протоку в супроводі міжнародних спостерігачів.

За словами Клінцевіча, будь-які "протиправні дії в російських водах" неминуче зустрінуть жорстку протидію, а іноземні спостерігачі в даному випадку будуть розглядатися як співучасники злочину. "Хочу попередити: ні про яких закордонних спостерігачів в разі їх присутності на українських судах, які порушили російські кордони, мови бути не може", - зазначив він.

"Проблема в тому...": Patriot не можна використовувати для захисту лінії фронту без прикриття іншими ЗРК, - експерт

середа, 24 квітень 2024, 16:22

Системи Patriot не можна використовувати для захисту лінії фронту, не прикриваючи їх іншими зенітно-ракетними комплексами. Такою думкою в ефірі телеканалу FREEДОМ поділився військовий аналітик, ветеран російсько-української війни Олексій Гетьман, пере...

Уже сам факт "зіпсував" все: Опозиціонер розповів, що найбільше налякало Путіна перед інавгурацією

середа, 24 квітень 2024, 15:57

У Росії 7 травня 2024 року запланована інавгурація Владіміра Путіна. На цю подію у російської пропаганди були великі плани, але Україна отримає довгоочікувану військову допомогу від США - 61 мільярд доларів, що може змінити ситуацію на фронті, передаю...