З архіву ПУ. "Все буде знищено протягом кількох годин": Пропагандист Кремля озвучив сценарій війни проти України (відео)

За словами Ігоря Коротченка, доти, доки Україна не почне активно діяти, Кремль буде просто спостерігати за тим, що відбувається і максимум — евакуює своє посольство в Москву.

Ігор Коротченко. Фото: скріншот з відео.

Російський пропагандист Ігор Коротченко, який називає себе військовим експертом, озвучив план, яким нібито буде керуватися Російська Федерація у війні з Україною. За його словами, він буде реалізований, якщо Київ офіційно оголосить війну країні-агресору та піде в наступ. Прямі погрози на адресу чужої держави Коротченко озвучив в ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1", передають Патріоти України.

За його словами доти, доки Україна не почне активно діяти, Кремль буде просто спостерігати за тим, що відбувається і максимум — евакуює своє посольство в Москву. Однак у разі військової конфронтації він застосує проти Києва силу.

"Якщо навіть Україна оголосить нам війну, ми будемо спостерігати. Але щойно Порошенко віддає наказ про нанесення удару по території Російської Федерації або перехід українських військ в атаку проти Росії, або робиться масштабна кампанія з бліцкригу і зачистки Донбасу — ось тут уже виникає інша ситуація", — загрозливо зазначив Коротченко.

Після цього він оприлюднив детальний план масованого вторгнення російських окупантів на територію України й навіть перерахував об'єкти, які нібито стануть для них метою №1. "Ми не будемо воювати з Україною сухопутними угрупованнями. Протягом п'яти-шести годин наносяться удари дистанційною високоточною зброєю. По-перше, по українських угрупованнях, які порушили кордон РФ і перейшли в наступ, по штабах, резиденції Порошенка як верховного головнокомандувача, який віддав наказ почати війну проти Росії, українські аеродроми, де зосереджена військова авіація, де українські ракети. Все це буде знищено Збройними силами РФ протягом декількох годин", — самовпевнено підсумував пропагандист Кремля.

Джерело: Обозреватель

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...