Росія відправила на Донбас стратегічний бомбардувальник, - ОБСЄ

За допомогою оптичних засобів спостереження команда СММ визначила, що це був літак з чотирма турбогвинтовими двигунами і стрілоподібним крилом.
На околицях Старобешевого. Фото: соцмережі.

Спостерігачі спеціальної моніторингової місії ОБСЄ на Донбасі зафіксували літак, що пролітав в зоні безпеки. Про це повідомляє прес-служба місії, передають Патріоти України.

Зазначається, що 15 лютого о 10:00, перебуваючи на південно-західній околиці Старобешевого, в 32 кілометрах на південний схід від Донецька, патруль СММ бачив літаючий об'єкт на південний схід від своєї позиції, що пролітав з південного заходу на північний схід .

"За допомогою оптичних засобів спостереження команда СММ визначила, що це був літак з чотирма турбогвинтовими двигунами і стрілоподібним крилом (імовірно Туполєв Ту-95 або Туполєв Ту-142)", - зазначили в прес-службі.

За даними ОБСЄ, з 10:50 до 11:10, перебуваючи в районі на північний захід від Любовка (кол. Ленінське, - ред.), що в 43 кілометрах на південний схід від Донецька, на схід від своєї позиції спостерігачі зафіксували літак (імовірно Туполєв Ту-95 або Туполєв Ту-142), який пролітав з півночі на південь і в зворотному напрямку.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...