"Росія живе у паралельній реальності": Єльченко жорстко відповів на заяви постпреда РФ в ООН

Єльченко зауважив, що РФ дозволяє собі "коктейль демагогії" та "фрівольні інтерпретації" того, що відбувається на сході України.

Володимир Єльченко. Фото: "Фейсбук"

Постпред України в ООН Володимир Єльченко відповів на закиди постпреда РФ в ООН Віталія Чуркіна. Про це йшлося під час засідання Радбезу ООН, передає ТСН. Новину повідомляють Патріоти України.

"Сьогодні - День бабака і російська сторона слово в слово повторює те, що було сказане на засіданні контактної групи", - зауважив Єльченко. Він зауважив, що РФ дозволяє собі "коктейль демагогії" та "фрівольні інтерпретації" того, що відбувається на сході України.

"Не президент Порошенко постачає зброю терористам. Російська зброя вбиває українців і російські найманці приїздять на схід України заробляти гроші на вбивствах", - зауважив Єльченко. Він додав, що затриманий під Авдіївкою бойовик-коригувальник вогню зізнався, що російські командири дали команду захопити місто до кінця минулого тижня, але цього не трапилося.

Єльченко зауважив, що просто зараз відбувається обстріл Авдіївки.Також він не виключає провокації у Донецьку з метою дискредитації українських ЗСУ, наприклад, є інформація про евакуацію мирних жителів у місті."Ми очікували серйозного діалогу, але Росія живе у паралельній реальності, яка створена пропагандою. Ця паралельна реальність ще більш спотворюється, коли Чуркін говорить про Крим", - резюмував Єльченко і на правах головуючого закрив засідання у Радбезі ООН.

Окупанти вбили бабусю та її 12-річну онуку на Донеччині (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:30

Російська армія завдала удару по селищу Мемрик Покровського району на Донеччині. Попередньо, окупанти атакували населений пункт з РСЗВ "Град". Тілесні ушкодження, несумісні з життям, зазнали 65-річна бабуся та її онука 12 років. Про це повідомили в Дон...

Болгарія викликала посла Хорватії через слова президента Мілановича, який назвав її "дном"

четвер, 2 травень 2024, 21:51

Проросійський президент Хорватії Зоран Міланович спровокував дипломатичний скандал своїми словами про те, що Болгарія – найбільш неуспішна країна ЄС у користуванні європейськими коштами і "рятує" від такого звання Хорватію. Про це повідомляє Vecernji L...