"Росія, зробивши Україну своїм ворогом, тепер сама себе не може захистити", - експерт

Великою несподіванкою для РФ стали розбіжності щодо Договору про ліквідацію ракет середньої та малої дальності.

Віктор Небоженко. Фото: соцмережі.

Підготовка до війни з Україною в Росії велася ще з 2008 року, а ті, хто її організував, думали, що жителі Донбасу візьмуть в руки зброю і підуть далі по території України. Таку думку в інтерв'ю висловив політолог Віктор Необженко, передають Патріоти України.

"Виявилося, що жителі Донбасу звикли до своєї землі, у них одна думка, що він з Макіївки, з Красного Луча чи Луганська. Чому він повинен йти "звільняти" Запоріжжя чи Харків?! Тому той план не вдався. Але Крим і Донбас залишаються способом тиску на Україну", - сказав він.

Також політолог зазначив, що ще однією несподіванкою для РФ стали розбіжності щодо Договору про ліквідацію ракет середньої та малої дальності. "Здавалося б, який зв'язок? Але на Заході хтось його знайшов, і тепер Кремль в дуже поганому становищі, оскільки там усвідомили, що отримали під боком, на відстані тисячі кілометрів, країну, яка їх ненавидить, і у якої є армія. Тепер у будь-який момент в Україні можуть з'явитися ці балістичні ракети. А справа в тому, що "час підльоту", це тепер улюблений вислів Путіна, коли він говорить про Україну, так, цей час підльоту від України - 10 хвилин. Тобто Росія, зробивши Україну своїм ворогом, тепер сама себе не може захистити. Ми ніколи не могли подумати, що Трамп і Путін розірвуть цей договір, і Україна стане тим солодким місцем для розстановки цих ракет", - додав він.

Джерело: Апостроф

Через антисемітські гасла: Кандидатку в президенти США затримали під час пропалестинської акції

неділя, 28 квітень 2024, 20:28

Під час студентських демонстрацій в американських кампусах проти війни в Секторі Гази поліція затримала сотні людей. Серед них – кандидатка у президенти США від Партії зелених Джилл Стайн. Про це пише BBC, передають Патріоти України. Прессекретар Джилл...

У Росії знищили два тепловози - ГУР Міноборони (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 19:44

У Росії 26 та 28 квітня невідомі спалили два тепловози, повідомляють Патріоти України. Перший тепловоз ЧМЕ-3 був знищений у Владикавказі, другий — марки 2ТЕ10М — в Оренбурзі, повідомили в ГУР Міноборони України. Українське розвідувальне відомство також...